vrede
Annonce

Lær at styre din vrede

Rigtigt mange mennesker har svært ved at kontrollere deres vrede og ryger helt op i det røde felt over selv bagateller. Det ses ofte i trafikken, hvor mange har en meget kort lunte i forhold til andre trafikanters opførsel, men også i tilværelsen generelt kan der være mange situationer, hvor vreden hurtigt kan tage overhånd.  

Har du også svært ved at køle af, når du er kommet helt op i det røde felt, så læs med her, hvor vi giver dig tre tips til, hvad du kan gøre for at få beroliget dit nervesystem, så du falder til ro. 

Manuelt arbejde 

Der var nok mange, der blev kede af det, men også vrede, da nyheden om at Lionel Messi valgte ikke at forny sin kontrakt med FCB, og slet ikke vidste, hvad de skulle gøre af sig selv. Står man i en lignende situation, kan det være nyttigt at foretage sig noget manuelt arbejde, f.eks. at lægge indkørslen om med sten fra Chaussesten.dk eller en anden leverandør. Så er man beskæftiget og får noget andet at tænke på. 

Meditation 

Du kan også vælge at meditere for at få ro på systemet, men hvis du ikke har erfaring med meditation, er det måske ikke denne anledning, du skal bruge til at komme i gang. I stedet kan du lytte til musik med alfabølger som beroliger dine nerver. Der findes forskellige alfabølger afhængig af, hvad du har brug for, de skal gøre for dig.  

Anger management kursus 

Er det et tilbagevendende problem for dig at kontrollere din vrede, kan du overveje at melde dig til et anger management kursus, hvor du får træning i, hvad du kan gøre, når gryden koger over for dig. Her får du konkrete værktøjer, og mange har gode erfaringer med disse kurser, så måske er dette løsningen for dig.