Annonce

Vil du med på helikoptertur?

Er du vild med action og oplevelser, er en tur i helikopter måske lige noget for dig. Kom helt op til skyerne og se Danmark fra en helt anden vinkel. Det er en vild følelse at komme op i en helikopter for første gang. Er man rigtig heldig, kan det være, at man kan få lov til at hjælpe med at styre helikopteren.

Læs mere om helikopteroplevelsen på https://helikopterture.dk/. Her kan man blive meget klogere på, hvad en helikoptertur indebærer. Uanset hvilken del af landet man ønsker at se ovenfra, kan helikopterture.dk finde en passende start på helikopterturen. Der er nemlig i alt 14 steder i landet, hvor helikopteren kan lette fra.

Flyv over din yndlingsby

Man kan få en helikoptertur både i Jylland, på Fyn og Sjælland. Måske ønsker man at se byen, som man har vokset op i, højt fra luften? Det kunne også være, at man gerne vil forstå sammenhængen i Københavns komplekse sammensætning helt oppe fra. Så kan man se de gamle flotte bygninger, dyrehaven og måske en masse nybyggeri fra Nordhavn.

Der er frit valg i forhold til valg af by. Danmark er et forholdsvist lille land. Men på trods af dette, er vores landskab meget varierende, alt efter lokation. Når man kommer op i luften i helikopteren, vil man være omkring 350-500 meter oppe over jorden. Sæt det sammen med en hastighed på 180-200 kilometer i timen. Så har man opskriften på en helikoptertur.

En perfekt overraskelse

Er man løbet helt tør for gaveideer, kunne en oplevelsesgave være en mulighed. Det er både en sjov gave at få og give. Samtidig kan man selv være heldig at tage del i gaven. Det er vist det, som man kalder en win-win situation. Den kan købes som en sådan oplevelsesgave. Der er mange forskellige typer oplevelser at vælge imellem.

Helikoptertur-oplevelsen er dog et meget populært valg blandt mange. Man får 10-12 minutter i luften over Danmark gennem denne gave. Hvis man er en smule utryg ved helikopterturen, skal man vide, at en helikopter er blandt det sikreste transportmiddel. Det er det mest anvendte redningsfartøj nogensinde.

Historie bag helikopteren

Mennesket har altid været fascinerede over ting, som kan flyve. Det hele startede med legetøj med roterende vinger, som kunne sendes op i luften. Den første vellykkede helikopter stod klar i 1843. Det var Sir George Cayley, som byggede den. Sidenhen blev helikopteren konstant opdateret.